Allround Football

PT/SGT (18/01 14.00 – 15.00 u.)

767 767 personen hebben interesse getoond in deze sessie

Wat?

Tijdens onze privé-sessies zorgen voor trainingen op maat van jouw kind. We leggen een totaalpakket aan de dag dat elk kind specifieke tips & tricks bijbrengt waarbij plezier voorop staat.

We gaan aan de slag om het kind zoveel mogelijk bij te leren. We versterken de kwaliteiten en schaven de werkpunten bij zonder het fun-aspect uit het oog te verliezen.

We werken allround met nuttige tips & tricks waar het kind iets van opsteekt. Onze stagebegeleiders hebben zelf ervaring met voetbal op hoger niveau én met dit over te brengen op kinderen van elke leeftijd.

Een PT training is alleen of met 2, een SGT training is met 3 tot 6 spelers. Gelieve bij de inschrijving te melden dat je kiest voor een SGT sessie.

 

Wanneer en waar?

Neem ook een kijkje voor onze off season-mogelijkheden waarbij we jouw kind voorbereiden op het nieuwe seizoen. Op zoek naar trainingen tijdens de schoolvakanties? Schrijf je dan in voor onze voetbalstages.

 

Voor wie?

Iedereen is welkom op de trainingen. We gaan met elke leeftijdscategorie apart te werk en sturen bij met praktische tips & tricks op maat.

 

Inschrijven

Voor ons staat de ontwikkeling en het plezier van het kind boven alles. Daarom kiezen we bewust voor lage tarieven.

Een privé-training van een uur kost 30 euro en een small Group training kost €50.

Inschrijven kan snel en makkelijk via het formulier rechts op deze pagina.

Deze training is niet meer vrij. Kies gerust een andere datum
 

Datum en tijdstip aanvang

18-01-2023 14:00 tot
18-01-2023 15:00
 

Inschrijven tot en met

17-01-2023
 

Evenement categorie

Deel deze training