Over ons

Over ons

Sinds 2017 focussen we met ons team op de ontwikkeling van kinderen als voetballer. We doen dat op een leuke manier waarbij het plezier centraal staat. Ons team van ervaren coaches – als speler én coach – zorgt voor afwisselende leermomenten boordevol praktische tips & tricks.

Complete allround stages

Tijdens de schoolvakanties organiseren we voetbalstages voor uw kinderen. Samen met leeftijdsgenoten krijgen ze een allround programma waarbij plezier centraal staat terwijl ze ook heel wat bijleren onder de vleugels van enthousiaste ervaren coaches. Ontdek wanneer de volgende stages doorgaan en wat er allemaal op het programma staat.

Private sessions

Met een private session wordt jouw kind gedurende een uur getraind op maat.
Kies voor deze formule voor de meest persoonlijke aanpak. Maximaal voor 2 spelers. Wil je toch met meer komen trainen dan 2, kijk dan naar onze small group sessions.

Small group sessions

Met een small group session krijgt jouw kind samen men min. 2 andere speler een uur training op maat. Deze sessie gaat maximaal tot een groepje van 6 spelers.

Off season 

Wilt uw kind na het seizoen nog blijven voetballen? Met onze Off Season is dat geen probleem. Gedurende twee keer per week bereiden we uw kind voor op het komende voetbalseizoen.

Het team 

In progress

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe trainingen en stages